Home / Copil / CATENA RACING TEAM la CÂMPINA OPEN MTB 2014

CATENA RACING TEAM la CÂMPINA OPEN MTB 2014

CAMPINA MTB 2014_CATENA_Premiul_pentru cea mai inimoasa si numeroasa echipa_foto 1

La cea de-a III-a ediție a competiției de mountain bike CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM, care a avut loc pe 6 septembrie 2014, s-a lansat oficial CATENA RACING TEAM. O echipă polisportivă alcătuită din angajați și colaboratori din București și din țară, toți pasionați de sport ai CATENA, FILDAS Grup și TONICA Group.

Aproape 150 de reprezentanți CATENA din toată țara, în frunte cu Radu George, Vicepreședinte FILDAS și CATENA Grup, inițiator al proiectului CATENA RACING TEAM, s-au aliniat la startul acestui eveniment care are scopul de a încuraja un stil de viață sănătos și de a promova împrejurimile orașului Câmpina. Această competiție de mountain bike este una caritabilă: suma rezultată din taxele de participare va fi utilizată în beneficiul copiilor bolnavi de autism din județul Prahova și pentru proiectele derulate de Fundația ”Romanian Angel Appeal”.

Remarcabil este faptul că acest proiect a pornit de la buget zero și s‐a bazat în exclusivitate pe implicarea voluntară a tuturor participanților, rezultatele obținute cu ocazia celor trei ediții de până acum fiind impresionante. Și remarcabilă a fost și contribuția financiară a celor 150 de reprezentați CATENA și FILDAS Grup care s-au aliniat la startul ediției 2014. O ediție de mare succes la care au participat 600 de concurenți, o prezență record pentru un concurs de asemenea anvergură.

La CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM 2014 s-au încris concurenți de toate vârstele (de la 6 ani la peste 50 ani) la toate categoriile (Elite, Juniori Elite, Juniori, Adulți, copii, Family) și două trasee, scurt (20 km) și lung (40 km). Diferența de nivel a fost de 600m. “Am parcurs împreună cu organizatorii traseele de la această ediție” – spunea Marian Frunzeanu, multiplu campion național la ciclism.  ”Traseul urcă până în cea mai înaltă zonă a Dealului Muscel, pentru ca apoi să coboare în viteză, din nou pe platou. Continuă prin pădurea de pe dealul Voila, urca în Cornu la mănăstire și apoi pe o coamă de deal superbă ajunge din nou pe platou. Traseul are tot ce îți poți dori: zone de plat cu un peisaj superb, urcușuri lejere, urcușuri abrupte de lungimi medii și scurte, dar și coborâri spectaculoase prin pădure sau tuneluri de vegetație”.

 

 

 

About Viorica Rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.