Home / Bebelus / Descoperă cardul şi broşura  „Mama şi Copilul” by  Catena

Descoperă cardul şi broşura  „Mama şi Copilul” by  Catena

 

DSC06279

Un card plin de surprize

Știm cu toții cât de importantă este sănătatea întregii familii, dezvoltarea armonioasă a celor mici, dar și liniștea părinților. De aceea, pentru oricine se pregătește să devină mămică sau este deja, farmaciile Catena oferă un nou card: „Mama şi Copilul”, care întregeşte paleta cardurilor de reducere pentru clienţi. Acest nou card oferă şi surprize pentru toţi aceia care trec pragul farmaciilor Catena, indiferent de vârstă, de la cei mai mari la cei mai mici.

Broşura mămicilor informate

Editată de Tonica Group,Mama şi Copilul – O broşură pentru mămici şi pitici” – este o publicaţie gratuită care se bucura de succes şi care este oferită pe baza cardului care asigură achiziţionarea din farmaciile Catena de produse specifice, cu reduceri de până la 25%. Actualele şi viitoarele mămici trebuie doar să completeze formularul de card și au ocazia, pentru mai multe detalii, să consulte lista disponibilă în farmaciile Catena.

Posesoarele cardului „Mama şi Copilul se pot bucura de:

  • 25% reducere pentru produsele selectate din gamele Fitobimbi, Naturalis, Genera, Color&Soin, Foramen și Fildas;
  • 15% reducere pentru produsele selectate din categoria OTC-uri, suplimente alimentare, cosmetice şi dermatocosmetice;
  • 5% reducere pentru produsele selectate din categoria dermatocosmetice și parafarmaceutice.

Despre farmaciile Catena

 Înfiinţată în 1999, Catena – brand 100% românesc – s-a dezvoltat continuu, ajungând, în prezent, cea mai mare reţea de farmacii din România, cu un număr de peste 550 de unităţi în întreaga ţară. Axându-se pe crearea unei relaţii speciale cu clienţii săi, Catena a reuşit să câştige încrederea a milioane de români, prin preţuri mici, sfaturi profesioniste, oferite din inimă, şi prin ample programe de fidelizare, peste 2,5 milioane de români deţinând un card de fidelitate Catena. Prin intermediul acestor carduri, posesorii beneficiază permanent de preţuri reduse în farmaciile Catena. Pe lângă cardul Standard, există alte trei tipuri de carduri de fidelitate Catena, cu reduceri specifice: pentru pensionari, pentru studenţi şi cardul Safe for You (cu reduceri la produsele de contracepţie şi de uz feminin).

 

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.