Home / Viata de familie / Activitati / Bursuceii veseli vă așteaptă la petrecerea de Haloween

Bursuceii veseli vă așteaptă la petrecerea de Haloween

Poster Halloween Web Bursucei

 

Parinti, bunici si pitici, pe 1 noiembrie, la centrul de activitati pentru copii, Bursuceii Veseli, dam startul petrecerii de Halloween! Costumati in bursucei, veniti cu mic, cu mare, in vizuina noastra din Strada Cezar Bolliac, Nr.31, la Halloween Party!
Invitatul special va fi Magicianul 
TEO Official, care va va prezenta un numar inedit de magie, creat pentru aceasta seara! Vampiri si vrajitoare, scheleti si monstri va vor tine companie si va vor oferi clipe de neuitat!

Provocarea va fi concursul de sculptat dovleci, unde poate participa fiecare dintre voi, lasandu-si imaginatia sa creeze cele mai spectaculoase forme! La finalul concursului, cei mai creativi vor fi premiati!

Nu trebuie sa ratati cea mai spooky petrecere a acestei toamne!

Va asteptam, cu multe, multe surprize si premii, in data de 1 noiembrie, ora 17:00, pe strada Cezar Bolliac nr.31 (Piata Alba Iulia). Detalii participare: 0762 326 436

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.