Home / Shopping / Diverse / Noul tensiometru OMRON M6 Comfort IT aduce în România inovațiile INTELLI WRAPTM şi Bi-LINK

Noul tensiometru OMRON M6 Comfort IT aduce în România inovațiile INTELLI WRAPTM şi Bi-LINK

M6 Comfort IT(HEM-7322U-E) BUNA

OMRON Healthcare, lider mondial în comercializarea aparaturii medicale de monitorizare a sănătăţii la domiciliu, lansează pe piaţă noile tensiometre de braţ pentru pacienţi, bazate pe tehnologii avansate de măsurare,înţelegere şi monitorizare a sănătăţii.

Monitorizarea tensiunii arteriale în mod regulat şi acurateţea rezultatelor obţinute sunt extrem de importante pentru obţinerea unui diagnostic şi a unui tratament corect. Rezultatele imprecise ale măsurării tensiunii arteriale se pot datora aşezării incorecte a manşetei, mişcării corpului sau bătăilor neregulate ale inimii. În cazul unei manşete obişnuite, dacă manşeta este aşezată incorect pe braţ, tensiometrul poate afişa rezultate eronate.

Noul tensiometru M6 Comfort IT de la OMRON are în dotare manşeta preformata cu inovația Intelli Wrap™, ce măsoară tensiunea arterială corect, chiar şi atunci când este poziţionată incorect. Un alt avantaj pe care tensiometrul OMRON M6 Comfort IT îl are faţă de alte tensiometre constă în faptul că pacientul este avertizat eferitor la creşterea valorilor tensionale prin sistemul de LED-uri colorate. În cazul unor valori tensionale crescute LEDurile sunt iluminate în portocaliu, iar în cazul unor valori tensionale normale, LED-urile sunt iluminate în verde.Tensiometrul OMRON M6 Comfort IT poate fi conectat la aplicaţia online Bi-LINK. Aplicaţia Bi-LINK este prima platformă europeană de sănătate cu marca CE, care oferă pacientului

posibilitatea de a-şi gestiona şi monitoriza sănătatea, având o imagine de ansamblu a evoluţiei acesteia. Practic pacientul poate fi în contact permanent cu această aplicaţie. Utilizatorul îşi poate evalua starea de sănătate prin combinarea şi vizualizarea mai multor parametri: greutate, mişcare, TA, puls, glicemie, ţesut adipos visceral, ţesut adipos somatic, masă musculară, IMC, rata metabolismului bazal.  Astfel,platforma Bi-LINK oferă utilizatorului date accesibile oricând şi oriunde,corelare semnificativă a informaţiilor, fixarea de ţinte personale în cadrul planurilor de sănătate, atingerea obiectivelor propuse şi motivaţia pentru realizarea lor. Monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu cu tensiometrul OMRON M6 Comfort IT este extrem de simplă şi precisă. Indicatorul de puls neregulat,care sugerează existenţa unei fibrilaţii atriale şi indicatorul de hipertesiune arterială matinală, contribuie semnificativ la avertizarea pacientului privind riscul de a face un infarct acut de miocard sau un accident vascular cerebral. Prin aceste două caracteristici,extrem de importante, tensiometrul OMRON M6 Comfort IT devine un instrument deosebit de util în prevenţia complicaţiilor hipertensiunii arteriale.

Tensiometrul OMRON M6 Comfort IT, care este, practic, un minicomputer dedicat măsurării tensiunii arteriale, poate fi comandat şi achiziţionat în farmaciile Sensiblu, HelpNet, Dona, Catena, Belladonna, Richter, Centrofarm – cât şi în farmacii independente sau magazine de tehnică medicală, inclusiv pe http://www.digisol.ro/ . Pe piața farmaceutică din România, produsele OMRON Healthcare sunt marketate şi distribuite de Med.Co. Compania Med.Co este reprezentant unic în România al companiei OMRON HEALTHCARE, lider mondial în producţia şi vânzarea aparaturii medicale de uz personal și profesional.

 

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.