Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Budincă de brânzică cu griș

Budincă de brânzică cu griș

de la 10 luni

Ingrediente

200 g brânză de vaci; 1 ceașcă iaurt de casă; 1 lingură sirop de arțar; 3 linguri griș; 3 gălbenușuri; unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci brânza cu grișul, siropul de arțar și iaurtul. Adaugi gălbenușurile bătute și omogenizezi compoziția.

Ungi un vas termorezistent mic cu unt, pui compoziția, nivelezi și îl introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.