Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Biscuiți pentru bebeluși

Biscuiți pentru bebeluși

Ingrediente

500 g brânză de vaci

200 g unt

250 g smântână grasă

650 g făină

1 linguriță semințe de chimen zdrobite

Mod de preparare

Scurgi brânza de vaci foarte bine și o amesteci cu untul la temperatura camerei, chimenul și smântâna. Adaugi făina și frămânți un aluat care nu se lipește de mâini. Îi dai forma rotundă, îl învelești în folie de plastic și îl dai la frigider peste noapte.

Scoți aluatul din frigider și îl împarți în patru. Întinzi o bucată într-o foaie dreptunghiulară nu foarte subțire și tai pătrate de dimensiunea dorită. Îi poți tăia și cu o formă rotundă. Celelalte bucăți de aluat le ții la frigider.

Așezi biscuiții pe o tavă cu hârtie de copt și îi introduci în cuptorul încins pentru 10-12 minute. Îi lași să se răcească. Procedezi la fel și cu restul aluatului.

Dacă adaugi sare ies niște sărățele pentru toată familia.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.