Home / Copil / Biscuiți corsicani

Biscuiți corsicani

Ingrediente

200 g vin alb

600 g făină

150 g zahăr

200 ml ulei

1 pliculeț praf de copt

1 praf de sare

50 ml lapte

100 g zahăr

Mod de preparare

Într-un castron amesteci făina cu zahărul, sarea și praful de copt. Faci o gaură în mijloc, adaugi uleiul și vinul și amesteci cu vârful degetelor, fără să frămânți.

Întinzi aluatul foarte puțin pe masa presărată cu făină și tai cu un cuțit pătrățele. De asemenea, poți face cu mâna bile din aluat sau ce forme dorești.

Amesteci 50 ml de lapte cu zahăr. Așezi biscuiții pe o tavă cu hârtie de copt și îi ungi cu laptele amestecat cu zahăr. Îi introduci în cuptorul încins la 180°C pentru 15 minute.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.