Home / Bebelus / BEBE TEI vine în Sun Plaza

BEBE TEI vine în Sun Plaza

bebe tei

 Brandul Bebe Tei a apărut că și idee de business în urmă cu 4 ani, în cadrul Farmaciei Tei, odată cu inițierea comercializării produselor pentru bebeluși. Conceptul de creștere organică adoptat pentru BebeTei s-a dovedit a fi sustenabil economic, până în prezent vizitându-ne magazinele aproape 100,000 de clienți. Astfel am avut ocazia să discutăm cu ei, să-i ascultăm și să le înțelegem nevoile (specifice unei familii în care apare un nou născut). Așa s-au cristalizat principiile de operare ale Bebe Tei:

– Conceptul de magazin specializat în produse destinate bebelușilor;
– Diversitate mare de produse (peste 20,000 );
– „Ease of shop” off line: segmentarea și merchantizarea respectiv promovarea de noi categorii de produse;
– „Ease of shop” on line: în urmă cu un an am lansat variantă on line a magazinului de bebeluși (având în prezentpeste 12,000 de clienți unici);
– Consultanță pentru ținerii părinți: cursuri de puericultură (de care au beneficiat gratuit până în prezentpeste 1,000 de cupluri), revistă dedicată tinerilor părinți (lunar în 7,000 de exemplare, gratuit a€“ de peste un an și jumătate) dar și consultanță în magazin oferită de către reprezentanții noștri;
– Prețuri corecte;

Astăzi principiile de operare au devenit model de business și am decis să multiplicam ceea ce știm deja să facem: la începutul lunii august vom deschide în Sun Plaza un nou magazin Bebe Tei pe o suprafața de 2,000 mp și cu o investiție importantă. Ne propunem să lansăm un nou etalon al domeniului de specialitate din România.

Noul magazin Bebe Tei va aduce cu șine inovații: noi categorii de produse , mici spații de relaxare pentru membrii familiei ce nu pot rezistă unui „shopping trip” mai îndelungat și un proces educațional pe care îl oferim tinerelor familii .

Tranzacția a fost intermediată de CBRE, companie care se ocupă cu administrarea centrului comercial Sun Plaza începând cu anul 2013. Sun Plaza oferă peste 130 de magazine internaționale și locale precum: Cora, H&M, Zara, opțiuni de divertisment asigurate de Cinema City, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălțime și restaurante cu bucătărie variată.Sun Plaza deține o suprafața închiriabila de 81.000 mp și are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite.

Prin deschiderea magazinului BebeTei, cel mai mare magazin destinat bebelușilor integrat unui centru comercial din România, Sun Plaza își consolidează poziția dominantă în zonă de Sud a capitalei.

Odată cu deschiderea noului magazin continuăm implementarea conceptului “Omnichannel sales” printr-o soluție software care va integra platformele de vânzări (online, mobile și offline) cu cele operaționale de aprovizionare și stock management și cu platformele de call center și social media.

În ani ne-am clădit convingerea că oricât know how și resurse ar îngloba un astfel de business, pentru a fi sustenabil pe termen lung trebuie să-și completeze ofertă cu dedicație și emoție.

Acesta este motivul pentru care selectam cu grijă fiecare nou venit în organizație, unde orice membru este responsabil pentru împlinirea misiunii Bebe Tei:

„Dedica-ți timpul copilului tău, restul îl facem noi”

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.