Home / Viata de familie / Activitati / Anca Serea va găti și va lua masa împreună cu locuitorii din Drumul Taberei

Anca Serea va găti și va lua masa împreună cu locuitorii din Drumul Taberei

  • Pe 8 decembrie, centrul comercial Drumul Taberelor organizează Masa Comunitară, eveniment culinar dedicat celor care locuiesc în Drumul Taberei.
  • Evenimentul va fi găzduit de Anca Serea, care va găti și va lua masa alături de comunitate.
  • Bloggerul culinar Daniela Niculi va aduce rețetele ce urmează a fi preparate și va coordona activitatea.

Drumul Taberelor își asumă rolul de catalizator al comunității,  contribuind la consolidarea legăturilor dintre oamenii din cartier. Astfel, în data de 8 decembrie centrul comercial organizează evenimentul Masa Comunitară. Acesta va fi găzduit de Anca Serea, care va găti și va lua masa în compania locuitorilor din Drumul Taberei. Evenimentul va avea loc în intervalul 11:00 – 13:00 în food court-ul centrului comercial și face parte din seria Sâmbete Împreună la Drumul Taberelor.

Cei care doresc să participe la Masa Comunitară o pot face gratuit, înscriindu-se cu ajutorul formularului disponibil aici. Ei pot contribui aducând nuci, măsline, semințe de chia și mirodenii, iar centrul comercial pune la dispoziție restul ingredientelor necesare preparării unei salate și unui desert. Evenimentul se va desfășura  sub îndrumarea bloggerului culinar Daniela Niculi.

Adulții din Drumul Taberei își pot aduce la eveniment copiii, care au parte de activităţi şi evenimente dedicate, organizate la locul de joacă din food court. După Masa Comunitară, cei mari și cei mici se pot bucura de spectacole și ateliere, care vor continua până la ora 18:00.

Programul evenimentului Masa Comunitară:

11:00-13:00: Locuitorii din cartierul Drumul Taberei iau masa împreună, activitate moderată de Anca Serea

11:00-13:00: Atelier de robotică și atelier de decorațiuni de Crăciun

13:00 – Corul Nostalgia

14:00 – Corul Veverițele Năzdrăvane

14:00-16:00 – Atelier de citit – două ore în care copiii vor intra în lumea minunată a cărților, vor citi, vor desluși povești și se vor bucura de diverse activități distractive.

15:30 – Spectacol Arlechino – învață arta teatrului de la actrița Lavinia Tane în cadrul Școlii de Teatru Arlechino

17:00 – Zumba Dance – sportivii de la Ellements Fitness ne invită la mișcare cu un spectacol de Zumba plin de energie și culoare

17:00 – Atelier de decorat deserturi – Pastry chef Gabriela Pascaru îi învață pe copii să realizeze figurine de marțipan

Această inițiativă  face parte din demersul principal al centrului comercial Drumului Taberelor, care oferă spații inovatoare, gândite special pentru socializare și comunicare,  un community hub unic în România, spații de bibliotecă, relaxare, sport, food court și locuri de joacă. Toate acestea au scopul de a servi drept platformă de activare civică urbană a unei comunități în devenire.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.