Home / Viata de familie / Activitati / Ziua Mondială a Menopauzei

Ziua Mondială a Menopauzei

Astăzi, 18.10.2023, este Ziua Mondială a Menopauzei.  În fiecare an, peste 47 de milioane de femei din întreaga lume trec prin menopauză. Cu toate acestea, perimenopauza și menopauza sunt adesea considerate încă un subiect tabu și sunt stigmatizate.

Simptomele menopauzei sunt adesea diagnosticate greșit, iar nivelul de educație și de conștientizare al cadrelor medicale cu privire la menopauză este alarmant de scăzut.

Pe rețelele de socializare, femeile caută sfaturi, dar sfârșesc adesea în haos.

Aproximativ 30 până la 50 la sută dintre femei suferă de simptome ale menopauzei, care le pot afecta calitatea vieții și au un impact asupra încrederii în sine și a relațiilor.

Toate aceste simptome sunt în contrast puternic cu atitudinea lor față de viață. Sondajele arată că femeile de peste 50 de ani știu ce își doresc și au mai multă încredere în sine.

Prin urmare, multe femei percep menopauza ca fiind “încă un obstacol de depășit”.

Problema menopauzei trebuie regândită.

Inka Ficht și Linda Cowie de la IPG Health și SOLVE(D) oferă opt sfaturi despre cum pot fi femeile mai bine informate cu privire la menopauză și cum pot obține sprijinul potrivit – din partea medicilor, a asiguratorilor de sănătate, a companiilor farmaceutice, a mărcilor, a politicii, a societății și a mass-media.

Atașat găsiți articolul, pe care suntem bucuroși să vi-l punem la dispoziție.

https://www.webcargo.net/l/ppEEJvmA3U/

Ziua Mondiala a Menopauzei

Despre autori:

Inka Ficht, EVP, Director Client Engagement, IPG Health Europe

Inka Ficht este expert în marketing farmaceutic, cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării în domeniul sănătății, acoperind mărci de medicamente de uz medical, medicamente fără prescripție medicală și mărci de consum. De-a lungul carierei sale, a condus echipe internaționale care au lucrat în diverse indicații, inclusiv în domeniul sănătății femeilor.

Linda Cowie, vicepreședinte, șef al departamentului de științe comportamentale și experiență a pacienților, SOLVE(D)m, o companie IPG Health.

Linda Cowie are peste 30 de ani de experiență în domeniul asistenței medicale internaționale, lucrând în Marea Britanie, Europa, SUA și Japonia. La începutul carierei sale, a lucrat în cadrul clienților, conducând echipe de marketing și comunicare.

Acest punct de vedere a fost tradus în șapte limbi, fiind contribuția IPG Health – rețeaua globală din care facem și noi parte, la o mai mare echitate în ceea ce privește cunoștințele și diversitatea în domeniul sănătății.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.