Waffe cu cașcaval

Ingrediente

5 ouă

2 linguri brânză de vaci

1 cățel de usturoi

200 ml smântână de gătit

150 g făină

300 g cașcaval

1 linguriță praf de copt

1 lingură spanac fiert și tocat mărunt

sare

piper

Mod de preparare

Bați ouăle bine, adaugi smântâna de gătit și omogenizezi. Adaugi brânza de vaci, făina, praful de copt, amesteci, după care pui cașcavalul ras, usturoiul pisat, spanacul tocat fin, sare și piper, după gust.

Coci waffele în aparatul special pentru acestea uns cu puțin unt înainte. Sunt delicioase și pufoase și le poți servi simple sau cu sos de de smântână.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.