Home / Viata de familie / Relatie / Tratează la timp depresia

Tratează la timp depresia

depresie

Depresia nu este o glumă, o exagerare sau o problemă cu care se pot confrunta întotdeauna alţii, niciodată tu! Ea vine mereu neinvitată şi îmbracă formă unei tulburări afective grave, care îţi fură pe nesimţite bună dispoziţie, energia, plăcerea de a rade copios cu prietenii sau sentimentul că deţii controlul vieţii tale. Din fericire poţi spune stop stărilor de tristeţe înainte că ele să se agraveze. Depress Forţe este suplimentul natural care este aliatul stărilor tale de bine.
Nu ignora primele simptome
Psihologul Ionuţ Ghiugan avertizează că oricine poate fi una dintre acele persoane care nu iau măsuri în timp util, atunci când apar primele semne ale depresiei: pierderea energiei şi a interesului pentru lucrurile care îţi făceau plăcere, autocritica, tulburările de apetit, insomnia şi nemulţumirea profundă faţă de tot şi toţi. “Atunci când suferim de depresie predomină emoţiile negative (tristeţe, furie, disperare) şi se modifică profund modul în care gândim şi ne comportăm. Depresia ignorată sau netratată va creşte vulnerabilitatea persoanei în faţă situaţiilor de viaţă, va accentua sentimentele de neajutorare, va duce la izolare şi imposibilitatea de a lua decizii şi în final va afecta persoană în multe cazuri ireversibil”, spune specialistul.

Ce măsuri trebuie să iei
Dacă traversezi stări emoţionale extreme şi te temi că ele pot degenera în depresie, nu sta pe gânduri şi ia măsuri imediat. Soluţia îţi este la îndemână: Depress Forte, un supliment alimentar cu ingrediente 100% naturale, are grijă de echilibrul tău emoţional, prevenind cu succes semnele depresiei, descrise de psihologul Ionuţ Ghiugan:  “Dispoziţia este descrisă adesea că fiind tristă, disperată sau lipsită de chef, în cea mai mare parte a zilei şi aproape în fiecare zi. De asemenea, atunci când vorbim despre depresia majoră, persoana în cauza se confruntă cu perturbări ale somnului aproape zilnice. Agitaţia, incapacitatea de a sta liniştit sau pe de altă parte lentoarea psihomotorie în vorbire, gândire sau în mişcările corpului reprezintă semne importante ale depresiei majore, la fel şi lipsa de energie şi fatigabilitatea aproape în fiecare zi, deteriorarea capacităţii de a gândi, de a se concentra sau de a lua decizii.”

Depress_Forte1

Apelează la suplimentele naturale
Pentru a evita dezechilibrele emoţionale, alege Depress Forte care oferă o stare generală de bine, calm şi relaxare, mai ales în perioadele stresante. Te va ajută să te bucuri de un somn de calitate, îţi va proteja sistemul nervos şi te va ajută să treci cu succes peste situaţiile traumatizante.  Acţiunea benefică a suplimentului alimentar se datorează complexului celor 5 plante din compoziţia să. Sunătoarea are efect liniştitor, Valeriana te relaxează şi te ajută să dormi excelent, Roinita te scapă de anxietate (fără să îţi inducă o stare de somnolenţă sau lentoare), Schinduful îţi stimulează sistemul nervos şi muscular (energizandu-te din plin), iar Floarea Pasiunii te scapă de nervozitate şi irascibilitate.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.