Tofu crocant

Ingrediente

500 g tofu simplu

2 ouă

1 cană pesmet alb Băneasa

2 linguri semințe de susan alb și negru

piper

ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Amesteci pesmetul alb Băneasa cu semințele de susan.

Tai tofu felii nu foarte subțiri, le condimentezi cu piper, le treci prin ou bătut cu un praf de sare și le tăvălești prin pesmet. Le lași să stea pe masă 10 minute.

Încingi ulei într-o tigaie și prăjești bucățile de tofu pe ambele părți până se rumenesc. Le scoți pe prosoape absorbante.

Servești tofu crocant alături de o salată asortată.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.