Home / Copil / Supă Gazpacho

Supă Gazpacho

Ingrediente

5 roşii mari bine coapte
2 ardei graşi roşii potriviţi
4 castraveţi mici
3 căţei usturoi
2 cepe mici

50 ml ulei de măsline
zeamă de lămâie
câteva frunze de busuioc
1 praf de sare

crutoane pentru servit

Mod de preparare

Speli bine legumele. Cureţi roşiile şi castraveţii de coajă, le tai bucăţi mici şi le pui într-un vas de blender. Cureţi ardeii de seminţe şi nervuri, îi tai bucăţi şi îi pui peste roşii şi castraveţi.

Adaugi peste legume cepele curăţate şi tăiate în patru, căţeii de usturoi, uleiul de măsline şi mixezi totul până devine o cremă. Treci supa printr-o sită, potriveşti gustul de sare, pui zeamă de lămâie, după gust, o decorezi cu frunze de busuioc şi o serveşti cu crutoane.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.