Home / Copil / Supă de pui cu fidea

Supă de pui cu fidea

Ingrediente

Pulpele și pieptul unui pui mic de țară

2 morcovi medii

1 ceapă

1 rădăcină păstârnac

2 felii țelină

3 rotocoale fidea

2 cartofi medii

Sare

Piper

Pătrunjel verde

Mod de preparare

Într-o oală pui pieptul și pulpele tăiate bucăți, adaugi apă cât să le acopere, după care fierbi 5 minute din momentul în care dă în clocot. Scurgi, speli carnea și o pui din nou în oală. Torni 4 l de apă și fierbi puiul până este pe jumătate fiert. Cureți și speli legumele.

Adaugi legumele tăiate cubulețe în oală și fierbi până când acestea și carnea sunt bine pătrunse, după care condimentezi cu sare și piper. Pui fideaua, mai lași 3-4 minute să fiarbă, după care oprești focul.

În timpul servirii presari deasupra pătrunjel verde tocat.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.