Home / Copil / Spumă de căpșune

Spumă de căpșune


Ingrediente
1 cană căpșune proaspete; 1 pliculeț zahăr vanilat; 200 ml smântână foarte rece;  1 lingură zahăr pudră; 2 linguri gem de căpșune fără zahăr; 2 macaraons de căpșune
Mod de preparare
Speli căpșunele, le rupi codițele, le usuci și le tai bucăți mici. Le pui în blender împreună cu zahărul vanilat și le faci piure.

Bați smântâna cu zahărul pudră până obții o frișcă, adaugi piureul de căpșune și bați în continuare până obții o cremă fină și omogenă.

Pui câte o lingură de gem de căpșuni în două castronele de sticlă, torni spuma și le introduci două ore la frigider. Rupi macarons bucățele sau orice biscuite fraged, le presari deasupra spumei și le servești.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.