
Spuma de capsune, un desert pe care il poti pregati pentru cei mici, dar este la fel de delicios si pentru cei mari. Îl faci rapid, doar ca durează ceva timp să stea la rece.
Ingrediente
2 căni căpșune proaspete; 1 pliculeț zahăr vanilat; 300 ml smântână foarte rece; 1 lingură zahăr pudră; frișcă pentru servit
Mod de preparare
Speli căpșunele, le rupi codițele, le usuci și le tai bucăți mici. Le pui în blender împreună cu zahărul vanilat și le faci piure.
Bați smântâna cu zahărul pudră până obții o frișcă, adaugi piureul de căpșune și bați în continuare până obții o cremă fină și omogenă.
Pui spuma de căpșuni în două pahare de sticlă și le introduci două ore la frigider. În momentul în care servești spuma ornezi cu frișcă și presari puțină ciocolată sau biscuit pisat.
Mai poti pregati pe langa aceasta spuma de capsune si Galuste cu capsune.