Home / Copil / Spaghete cu dovleac

Spaghete cu dovleac

Ingrediente

400 g dovleac curațat de semințe și coajă

300 g spaghete

1 cățel usturoi

1 ceapă

3 linguri ulei de măsline

3-4 frunze proaspete de salvie

4 linguri cremă de brânză

2 linguri parmezan ras

Mod de  preparare

Fierbi pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

Încingi uleiul într-o tigaie mai mare, pui ceapa și usturoiul tocate mărunt și călești câteva minute. Adaugi dovleacul tăiat cubulețe, frunzele de salvie, un polonic cu apă în care au fiert spaghetele și lași până când dovleacul se înmoaie foarte bine.

Adaugi crema de brânză, sare și piper și omogenizezi. Pui pastele scurse, 100 ml din apa în care au fiert pastele, amesteci și mai lași 30 de secunde pe foc.

Servești pastele cu parmezan ras deasupra. Simplu, rapid, delicios!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.