Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Salată mexicană cu paste

Salată mexicană cu paste

Ingrediente

2 ardei grași roșii

300 g paste fusilli  Antonio di Vaio

2 roșii medii

250 g fasole roșie fiartă la cutie

2 cepe roșii medii

2 fire ceapă verde

150 g boabe porumb din conservă

3 linguri ulei de măsline

zeama de la o lămâie

sare

piper

Mod de preparare

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare conform indicațiilor de pe ambalaj, după care le scurgi bine.

Scurgi fasolea, o clătești bine, după care o scurgi din nou împreună cu porumbul. Le pui peste paste, adaugi roșiile tăiate bucăți sau cubulețe, după preferință, ceapa tăiată fâșii și ardeiul roșu tăiat cubulețe. Adaugi ceapa verde tocată și amesteci.

Condimentezi cu sare și piper, torni uleiul și zeama de la lămâie și amesteci. Delicioasa!

Poți folosi și alt sos vinegretă.

Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.