
Ingrediente
2 ardei grași roșii
300 g paste fusilli Antonio di Vaio
2 roșii medii
250 g fasole roșie fiartă la cutie
2 cepe roșii medii
2 fire ceapă verde
150 g boabe porumb din conservă
3 linguri ulei de măsline
zeama de la o lămâie
sare
piper
Mod de preparare
Fierbi pastele în apă clocotită cu sare conform indicațiilor de pe ambalaj, după care le scurgi bine.
Scurgi fasolea, o clătești bine, după care o scurgi din nou împreună cu porumbul. Le pui peste paste, adaugi roșiile tăiate bucăți sau cubulețe, după preferință, ceapa tăiată fâșii și ardeiul roșu tăiat cubulețe. Adaugi ceapa verde tocată și amesteci.
Condimentezi cu sare și piper, torni uleiul și zeama de la lămâie și amesteci. Delicioasa!
Poți folosi și alt sos vinegretă.
Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!