Home / Concursuri / Regulament concurs –“Finding Dory”

Regulament concurs –“Finding Dory”

 

 1. Organizator: 

Concursul “Finding Dory” (poti câștigă una dintre cele 2 invitații duble la filmul Finding Dory, 1 prosop de plajă, 1 minge de plajă sau 1 geantă de plajă) este organizat de BP Publishing (denumită în continuare «Organizator») cu sediul în BDUL. SCHITU MAGUREANU 27-33 Sc. B Et. 1 Ap. 53, CIF RO29947526, înregistrat la Registrul Comertului sub nr. J40/3218/21.03.2012.

Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și facut public conform legislației aplicabile în România.

 1.  Locul de desfășurare a concursului: 

Concursul este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook Pap tot

(https://www.facebook.com/Paptot/). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com.

 1. Perioada de desfășurare al concursului:

 Concursul “Finding Dory” (poti câștigă una dintre cele 2 invitații duble la filmul Finding Dory, 1 prosop de plajă, 1 minge de plajă sau 1 geantă de plajă) se desfășoară în perioada 7-13 iunie 2016, inclusiv.

Concurenții vor răspunde la întrebarea: “Care este personajul preferat din filmul Finding Nemo?”. Câștigătorii vor fi desemnați în data de 14 iunie 2016 cu ajutorul programului Random.org.

Câștigătorii vor fi anunțati pe data de 14 iunie 2016 pe pagina de Facebook Pap tot.  De asemenea, participanții câștigători vor primi un mesaj de înștiințare pe Facebook din partea Pap tot.

 1. Înscrierea în concurs:

 Concursul “Finding Dory” (poti câștigă una dintre cele 2 invitații duble la filmul Finding Dory, 1 prosop de plajă, 1 minge de plajă sau 1 geantă de plajă) se desfășoară pe pagina Facebook Pap tot. Pentru a participa la concurs, participanții trebuie:

 • Să dețină un cont de utilizator pe site-ul com;
 • Să acceseze pagina Facebook Pap tot;
 • Să se înscrie în concurs prin publicarea răspunsului la întrebarea concursului, menționată mai sus.

Sunt acceptate exclusiv comentariile care includ în mod integral aspectele solicitate și explicate mai sus. Vor fi șterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violența sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a comentariilor care nu respectă cerințele concursului.

Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minima împlinită de 18 ani și că poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin opțiunea de ștergere a informațiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul și prezentul regulament. Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament și consideră orice date cu privire la participant adevărate și corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanțe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

 1. Dreptul de participare:

 Poate participa la acest concurs orice persoană fizică cu vârsta minimă împlinită de 18 ani, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Prin excepție de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum și soțul/soția și rudele de gradul I și II ale acestora.

 1. Desemnarea căștigătorilor:

 Va fi desemnat câștigător concurentul care a răspuns corect la întrebare și a fost ales prin intermediul Random.org.

Rezultatele concursului vor fi afișate pe data de 14 iunie 2016 pe pagina Facebook Pap tot. Câștigătorii vor primi un mesaj de înștiințare pe Facebook din partea Pap tot în maxim 24h de la afișarea rezultatelor. Odată cu înștiințarea aceasta, pentru a putea intra în posesia premiilor, câștigătorii vor comunica organizatorului datele personale (nume, prenume, numărul de telefon și orașul de proveniență) și se vor prezenta la Cinema City din SUN Plaza din Bucuresti sau la Cinema City din tara (lista cinematografelor: http://www.cinemacity.ro/cinemas), pentru a intra în posesia invitațiilor la film, celelalte premii fiind trimise prin poștă.

Premiile trebuie revendicate între 14-16 iunie 2016. Perioada în care câștigătorii pot merge la film este 20-24 iunie 2016, la cinematofrafele menționate mai sus.

 1. Premii:

Premiile acordate constau în:

2 invitații duble la filmul Finding Dory, 1 prosop de plajă, 1 minge de plajă sau 1 geantă de plajă, ultimile 3 fiind expediate prin poștă.

În cadrul acestui concurs, nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani și/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situație, cedarea premiului câștigat către unul sau mai mulți terți.

 1. Protecția datelor personale:

Organizatorul nu are ca scop strângerea și utilizarea datelor cu caracter personal în cadrul acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant își dă acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la:

 • Colectarea și prelucrarea de către Organizator a informațiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidații o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum și a datelor oferite cu acest scop. Câștigătorii își dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, vârsta, ocupația, nr. de telefon, adresa e-mail, orașul din care provin, etc. și a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
 • Stocarea acestor date și prelucrarea lor și în alte scopuri decât cele anterior menționate, respectiv: reclamă, marketing și publicitate.

Organizatorul va păstra confidențialitatea cu privire la datele personale ale Câștigătorilor și le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

Participanții au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legatură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop. Participanții au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate și legate de situația personală.

Participanții au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date (cu modificarile și completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziție, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și dreptul de a se adresa justiției.

Litigii:

 Eventualele litigii apărute între Organizator și participanții la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu își va asuma nicio răspundere cu privire la pretețiile terților sau ale instituțiilor asupra premiilor câștigate de către participanți.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere cu privire la nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă sau a rețelelor de Internet.

Organizatorul nu își asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncționalități în derularea concursului ca urmare a acțiunilor unor unor terți cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații sau alții asemenea.

Organizatorul își rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licențios sau indecent.

Organizatorul își asuma responsabilitatea numai în ceea ce privește acordarea premiilor.

Organizatorul își rezervă dreptul de a șterge postari ce lezează imaginea Pap tot sau a concurenților înscriși, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzator sub nicio formă pentru conținutul generat și pentru utilizatorii înscriși în acest concurs, ori pentru consecințele care decurg din această acțiune.

 1. Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina Facebook Pap tot, la secțiunea “Notes”.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament și obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiția anunțării modificărilor pe pagina Pap tot. Modificările/forma modificată a Regulamentului intra în vigoare numai după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.

În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câștigate nu se vor acorda.

 1. Contact:

Pentru mai multe informații referitoare la concurs, vă rugăm să vă adresați echipei de organizare: Pap tot.

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.