Home / Copil / Raffaello cu cremă de brânză

Raffaello cu cremă de brânză

Ingrediente

100 g unt

100 g cremă de brânză simplă

100 g zahăr pudră

50 ml apă

250 g lapte praf

1 fiolă esență de vanilie

alune

200 g nucă de cocos

100 g nucă de cocos pentru decor

Mod de preparare

Pui untul, apa și zahărul pudră într-un vas pe baie de aburi și lași până totul se omogenizează amestecând continuu.

Iei vasul de pe aburi, pui crema de brânză, laptele praf, esența de vanilie și amesteci. Adaugi nuca de cocos ;i amesteci bine, chiar îl frămânți puțin ca pe un aluat. Îl dai la rece 30 de minute.

Rupi din aluat bucățele mici de aluat, le așezi pe masă, le aplatizezi ușor și pui în mijloc o alună. Eu le fac și fără alune. Acoperi alunele cu aluat, le tăvălești prin nucă de cocos și le așezi pe un platou. Le dai la frig

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.