Home / Copil / Pulpe de pui  cu portocală

Pulpe de pui  cu portocală

Ingrediente

4 pulpe superioare de pui

1 portocală

2 căței usturoi

2 linguri ulei de măsline

2 lingurițe miere

sucul de la 2 portocale

2 lingurițe apă de portocal

sare

piper

Mod de preparare

Într-un vas mai adânc amesteci uleiul de măsline cu mierea, sucul și apa de portocal, usturoiul zdrobit, sare și piper. Adaugi în marinadă pulpele de pui curățate și spălate foarte bine și le lași o oră la rece.

Așezi pulpele într-un vas termorezistent cu tot cu marinadă, pui deasupra fiecărei pulpe câte o felie de portocală și îl introduci în cuptorul încins la 200°C pentru 30 de minute. Din când în când mai stropești  pulpele cu sosul din tavă. Le servești fierbinți, cu ce garnitură îți place.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.