Home / Shopping / Copil / Povești în Ajun de Crăciun

Povești în Ajun de Crăciun

povestea de seara

E seară, în casă e liniște, bradul așteaptă cuminte cadourile, tu ai pregătit o mulțime de bunătăți, iar Magia Crăciunului vă cuprinde pe toți. Nu lipsește decât una din clasicile povești cu reni, zăpadă și aventuri cu Moș Crăciun. În prag de Ajun, Editura Litera te așteptă cu o mulțime de cărți numai bune de citi în această seară specială:

Marea Carte a Crăciunului
Această carte cuprinde spiritul Crăciunului – un prilej de bucurie pentru întreagă familie! Povestea lui Moş Crăciun şi un interviu exclusiv şi inedit cu acesta, cântece şi colinde de sărbători, reţete specifice, jocuri şi poveşti cu elfi, sfaturi practice şi noi idei pentru decoraţiuni spectaculoase – găsiţi toate acestea în cea mai cuprinzătoare enciclopedie a Crăciunului, o carte numai bună de pus sub brad!

Vine Crăciunul
În acest album minunat, vei descoperi toate ingredientele pentru a petrece cu bine sărbătorile: cinci poveşti de spus la gură sobei, întrerupte de câteva delicioase reţete de biscuiţi şi de numeroase idei pentru a-ţi împodobi bradul.

Poveste de Crăciun
De la străzile înzăpezite şi pline de viaţă ale Londrei secolului al XIX-lea, până la apariţiile fantomatice ale Crăciunurilor trecute şi viitoare, ilustraţiile lui Roberto Innocenti redau nu doar detaliul autentic, dar şi impactul emoţional al Poveştii de Crăciun a lui Charles Dickens. Ediţia noastră oferă textul original şi integral al Poveştii de Crăciun de Charles Dickens, însoţit de imagini remarcabile, pline de dramatism, care descriu lumea lui Bob Cratchit şi a şefului sau lipsit de inima, domnul Scrooge, cu o claritate de cristal, cu umanism înduioşător şi cu detalii fascinante.

Daruri pentru Moş Crăciun

Mergi pe urmele lui Moş Crăciun şi citeşte unsprezece poveşti minunate. Vei trăi alături de eroii din carte momente pline de căldură şi emoţie. Vei găsi, presărate printre poveşti, reţete de dulciuri şi idei pentru a realiza cadouri-surpriză, care te vor ajută să pregăteşti cu bucurie sărbătoarea Crăciunului.

Mică sirenă în căutarea darurilor. Aurora şi surprizele Crăciunului

Frumoasele prințese Disney te așteaptă în Ajun de Crăciun într-o aventură plină de surprize, jocuri și povești care te vor fermeca.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.