Home / Copil / Penne cu pesto

Penne cu pesto

Ingrediente

250 g paste penne

2 linguri sos pesto

50 g parmezan

Sare

2 lingurițe unt

Mod de preparare

Fierbi pastele în apă clocotită cu sare conform indicațiilor de pe ambalaj, după care le scurgi.

Într-o tigaie mai încăpătoare pui untul, adaugi pastele, sosul pesto și amesteci. La final adaugi și jumătate din parmezanul ras și  amesteci. Dacă mai este nevoie de sare mai adaugi.

Le servești calde, cu parmezan ras deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.