Pască fără aluat - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Pască fără aluat

Pască fără aluat

Ingrediente

800 g brânză de vaci;

200 g smântână;

200 g stafide;

6 ouă;

10 linguri zahăr;

6 linguri făină;

1 plic praf de copt;

1 fiolă esență de vanilie;

coaja rasă de la 1 lămâie
Mod de preparare
Amesteci brânza cu gălbenușurile, smântâna, făina, praful de copt, stafidele și esența de vanilie și coaja rasă de lămâie.
Bați albușurile spumă tare cu zahărul și le încorporezi ușor în crema de brânză.
Îmbraci o formă de tort cu hârtie de copt, torni compoziția și o introduci în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit, pentru 45-50 de minute.Trebuie să se rumenească frumos deasupra.
O scoţi din cuptor, o lași să se răcească foarte bine în formă, apoi o scoți și o presari cu zahăr pudră sau.  De asemenea, poți face o glazură de albuș și zahăr pudră, pe care să o întinzi deasupra.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.