Home / Copil / Ouă umplute

Ouă umplute

Ingrediente

5 ouă

2 linguri maioneză

½ linguriță muștar

½ lingură miere

4 felii subțiri bacon

2-3 fire mărar verde

sare

Mod de preparare

Mai întâi fierbi ouăle tari, le lași să se răcească și apoi le cureți de coajă. Le tai în două pe lung, le scoți gălbenușul și-l pui într-un castronel.

Tai baconul cubulețe, le amesteci cu miere și le așezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le introduci în cuptor la 180ºC până devin crocante, circa 5-10 minute. Le poți trage și la tigaie.

Amesteci gălbenușul cu muștarul și maioneza până obții o cremă densă. Pui sare, mărarul verde tocat mărunt și amesteci.

Umpli jumătățile de ou cu cremă și presari deasupra cubulețele de bacon.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.