Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Aperitive / Ouă umplute cu cremă de avocado și pătrunjel

Ouă umplute cu cremă de avocado și pătrunjel

Ingrediente

4 ouă fierte tari

1 avocado mai mare

½ legătură pătrunjel verde

zeama de la ½ de lămâie

100 g unt moale

1 lingură cu vârf smântână grasă (opțional)

sare

Mod de preparare

Cureți ouăle de coajă, le tai în două pe lung și le scoți gălbenușurile, pe care le pui într-un blender.

Tai avocado în două, scoți sâmburele și cu o lingură miezul, pe care îl pui în blender peste gălbenușuri. Adaugi untul moale, pătrunjelul tocat mărunt, zeama de lămâie și mixezi până obții o cremă fină.

Răstorni crema într-un castron, condimentezi cu sare și omogenizezi. Dacă crema este prea groasă, adaugi smântâna și amesteci bine. Cu un poș umpli jumătățile de albușuri și le ornezi cu frunze de pătrunjel verde.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.