Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Orez cu carne de vițel

Orez cu carne de vițel

                                                                                              De la 10 luni

Ingrediente

100 g orez;

100 g carne de vițel tocată;

1 lingură unt;

400 ml supă de legume

Mod de preparare

Speli orezul în mai multe ape și-l pui la fiert în 400 ml de supă de legume în momentul în care clocotește. Lași să fiarbă până orezul este fiert și a absorbit tot lichidul.

Pui carnea de vită tocată într-un vas termorezistent, adaugi untul și apă cât să o acopere, amesteci și o introduci în cuptorul încins pentru 30 de minute. O adaugi peste orezul fiert, amesteci și acoperi totul cu un capac.

De asemenea, poți fierbe carnea în apă,  o scurgi, o pui în orez și amesteci.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.