Home / Copil / Noile magazine LEGO® îsi deschid porțile în AFI Palace Cotroceni și Ploiești !

Noile magazine LEGO® îsi deschid porțile în AFI Palace Cotroceni și Ploiești !

shutterstock_192218258

 
Jucăriile LEGO® împart de astăzi şi mai multă bucurie vizitatorilor mai mici sau mai mari ai centrelor comerciale AFI Palace! În cadrul AFI Palace Cotroceni şi Ploieşti îşi fac apartia două spaţii jucăuşe şi creative, unde sunt invitaţi la joacă copii de la 1½ la 99 de ani!
Aţi ghicit! Este vorba despre două magazine nou-nouţe, dedicate în totalitate brandului LEGO®, care se adaugă celorlalte două, deschise acum un an la Bucureşti (în centrul comercial Promenadă) şi respectiv anul acesta în luna august la Cluj (centrul comercial Polus). Patru la număr, aşadar, pentru milioanele de copii din România iubitori ai jucăriilor LEGO!
Magazinele vor deţine cea mai mare gama de produse LEGO, pornind de la 467 de tipuri de seturi de construcţie perfecte pentru copii de la 1½- 16 ani şi până la seturi de construcţie LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture şi Mindstorms. După cum ne-am obişnuit, şi în aceste două magazine vom regăsi, pe lângă seturi de construcţie şi obiecte exclusive Magazinelor Certificate LEGO, personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.

Designul fiecărui magazin este marca înregistrată LEGO. Pasionații LEGO pot descoperi în fiecare dintre cele două locații spații de joacă pentru cei mici, pot găsi cele mai noi produse lansate, sau pot construi propria Minifigurina și o pot accesoriza, având posibilitatea de a o cumpără la final.

”Suntem foarte mândri că iubitorii LEGO din România se pot bucură de alte două spații dedicate în totalitate lumii LEGO. Designul magazinelor, produsele exclusive pe care le veți găsi aici și zonele de joacă vor oferi o experiență inedită, care susține întocmai idealul brandului LEGO, și anume dezvoltarea creativității prin joacă.”
Dmitry Zavyalov, Country Manager LEGO România

Printre surprizele pregătite pentru deschidere se număra 1000 de Minifigurine LEGO acordate primilor 1000 de cumpărători și evenimente de construcție ce durează 3 zile.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.