Home / Copil / Negresă cu zmeură

Negresă cu zmeură

Ingrediente

2 banane mari coapte

3 linguri zahăr brun

3 ouă

400 g iaurt grecesc

3 linguri cacao

150 g făină

1 plic praf de copt

200 g zmeură

50 g unt

semințele unei păstăi de vanilie

Mod de preparare

Amesteci într-un blender ouăle cu bananele curățate de coajă. Adaugi apoi zahărul, iaurtul, semințele de vanilie și untul topit. Amesteci făina cu praful de copt și cacaua și o încorporezi în compoziția de banane și ouă. La final încorporezi ușor, cu o paletă, jumătate din zmeură.

Torni aluatul într-o tavă de 20×24 cm îmbrăcată cu hârtie de copt, presari deasupra zmeura rămasă și o introduci în cuptorul încins la 160°C pentru 40 de minute.

Lași prăjitura să se răcească, o tai bucăți și o presari cu pudră de cacao.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.