Mini-frittata

Ingrediente

6 ouă

1 lingură muștar

200 g șuncă de pui

120 g brânză cheddar

1 ardei gras mic roșu

1 ceapă medie

frunze de ceapă verde pentru servit

Mod de preparare

Preîncălzești cuptorul la 200°C.

Într-un bol, bați ouăle cu muștarul, sare și piper. Cureți ardeiul gras și ceapa și le toci mărunt. Le pui în bolul cu ouăle bătute, adaugi și șunca tăiată cubulețe și brânza rasă. Amesteci totul foarte bine.

Împarți compoziția în forme mici din silicon (pot fi de brioșe) unse cu ulei  și le introduci în cuptorul încins pentru 15-18 minute. Lași să se răcească 5 minute, le scoți din forme și le servești decorate cu ceapă verde.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.