Home / Copil / Îngheţată cu cremă de brânză

Îngheţată cu cremă de brânză

Ingrediente
300 g cremă de brânză

200 g brânză de vaci cremoasă

150 g iaurt grecesc

250 g zmeură

100 g zahăr
Mod de preparare
Pui într-un castron crema de brânză, iaurtul, brânza de vaci şi zahărul şi mixezi până devine o cremă omogenă şi nu se mai simte zahărul.

Speli zmeura, o scurgi bine și o pui peste crema de brânză. Amesteci ușor cu o spatulă  ca să nu se zdrobească fructele.

Aşezi crema obţinută în pahare de plastic pentru iaurt, netezeşti suprafața și introduci în fiecare pahar câte un băţ pentru îngheţată. Pui paharale la congelator pentru cel puțin o oră. Le scoţi din congelator cu cinci minute înainte de servire, îndepărtătezi paharale şi serveşti îngheţata.

Dacă prepari orice fel de îngheţată şi o pui la congelator în caserolă, pentru a se evita formarea cristalelor de gheaţă, amesteci în ea la fiecare două ore. De asemenea, trebuie să scoţi caserola din congelator cu 10 minute înainte să o serveşti.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.