Home / Copil / Iepurașul Bing sosește la Jim Jam

Iepurașul Bing sosește la Jim Jam

De la finalul lunii încolo, micii telespectatori JimJam au parte de un nou serial TV în grila TV: „Bing” (o producție britanică din 2014 – 2015). Povestea animată este plină de culoare, lecții educative și personaje jucăușe, fiind un nou exemplu de producție care îmbină distracția cu învățarea, respectând crezul JimJam – acela de a oferi programe educaționale non-violente. Noul nostru serial va fi difuzat din 23 octombrie, zilnic, de la orele 08:20, 17:20 și 21:20.

Urmărind „Bing”, preșcolarii care sunt fani JimJam vor descoperi un iepuraș de vârsta lor, plin de entuziasm, care învață mereu o lecție nouă despre viață, din întâmplările prin care trece. Bing îl are mereu alături pe Flop (a cărui voce este interpretată de actorul Mark Rylance, în serialul original), un animal de pluș care îi explică mereu calm și în liniște ce și cum a greșit, pentru a-l ajuta să învețe din greșelile sale (care nu sunt deloc rare), spunându-i de fiecare dată „Așa face Bing!”.

Serialul CGI de desene animate este inspirat de cărțile pentru copii scrise și ilustrate de Ted Dewan (din 2003 – 2017). În total, au fost realizate 78 de episoade a câte 8 minute, care au câștigat aprecierea micilor telespectatori, dar și a criticilor de specialitate, care au nominalizat serialul – printre altele – la Premiile BAFTA (în 2014).

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.