Home / Copil / Fursecuri cu brânză și nucă de cocos

Fursecuri cu brânză și nucă de cocos

Ingrediente

2 căni fulgi de nucă de cocos

60 g cremă de brânză

7 linguri lapte condensat

1 lingură apă

Mod de preparare

Preîncălzești cuptorul la 180°C și pe o tavă așezi două hârtii de copt.

Cu un mixer combini toate ingredientele până când textura este netedă. Folosind o lingură de înghețată de 15 ml formezi bile și le așezi pe tavă, la distanță unele de altele.

Introduci tava în cuptor pentru 20 de minute sau până când fursecurile se rumenesc ușor. Le lași să se răcească complet înainte să le mănânci.

Fursecurile se coc pe două foi pentru a evita să se coacă foarte tare la bază.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.