Frittata cu legume

Ingrediente

4 ouă
1 dovlecel

1 morcov mai mare fiert

1 roșie mare
100 g cașcaval

2 linguri smântână

1 lingură rasă cu făină
sare

Mod de preparare

Bați ouăle cu un praf de sare și adaugi în ele jumătate din cașcavalul dat pe răzătoarea mare, smântâna și făina.

Speli dovlecelul și îl  tai  cuburi. Speli roșia și o tai felii. Morcovul îl tai fâșii subțiri. Adaugi legumele (mai puțin roșia) în compoziția de ou și amesteci ușor.

Torni compoziția într-o tavă rotundă unsă cu puțin unt, pui feliile de roșii deasupra și presari  restul de cașcaval ras. O introduci în cuptorul încins până se încheagă și se rumenește frumos deasupra. Tai omleta felii și o servești alături de o salată.

Rețetă susținută de Asociația Educație pentru Suflet!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.