Frittata cu ciuperci

Ingrediente
250 g ciuperci pleurotus;

3 linguri unt;

6 ouă;

150 g smântână

sare
Mod de preparare
Speli ciupercile foarte bine, le usuci cu prosoape absorbante și le tai fâșii groase.
Încălzești untul într-o tigaie, pui ciupercile și lași pe foc 2 minute. Condimentezi cu puțină sare și continui gătirea circa 5 minute, până când se evaporă lichidul lăsat de ciuperci.

Bați ouăle ca pentru omletă împreună cu smântâna. Amesteci bine și torni compoziția peste ciupercile din tigaie.  O introduci în cuptorul încălzit până când frittata se rumenește deasupra. O lași să se răcească la temperatura camerei și o servești alături cu o salată.

Foto: Photoland/Photocuisine

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.