Home / Copil / Frigărui de pui cu legume

Frigărui de pui cu legume

Ingrediente

500 g piept de pui dezosat și fără piele

1 ardei gras roșu

1 ardei gras galben

5 cepe mici roșii

12 ciuperci mici champignon

2 linguri ulei de măsline

sare

piper

busuioc

Mod de preparare

Speli carnea și o tai cuburi cu latura de circa 3-4 cm. O pui într-un castron mai mare și o condimentezi cu sare, piper și busuioc uscat. Adaugi uleiul și amesteci.

Cureți cepele, ardeii și ciupercile. Le speli și le tai sferturi și le presari cu puțină sare. Le adaugi peste carne, amesteci și le lași la frigider pentru o oră.

Așezi pe bețele de frigărui bucăți de carne și legume, alternându-le. Le frigi pe grătar pe toate părțile. Le servești cu sos de roșii, alături de o garnitură de cartofi, orez, cușcuș și castraveți murați.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.