Home / Evenimente Paptot / Femeile din campania Adoptă o mamă! s-au bucurat de cel mai frumos eveniment  dedicat lor

Femeile din campania Adoptă o mamă! s-au bucurat de cel mai frumos eveniment  dedicat lor

 Pe 4 martie s-a întâmplat cel mai frumos eveniment dedicat mamelor – Adoptă o mamă!

 A fost un eveniment  organizat special pentru mamele de la Asociația Touched și Asociația Împărăteasa Alexandra, în care zeci de femei abuzate, victime ale violenței domestice, s-au întâlnit pentru prima oară cu femeile care le-au pregătit cadouri.

 Peste 100 de persoane publice au acceptat invitația de a se alătura campaniei, iar luni seară au stat la aceeași masă cu mamele pentru care au pregătit daruri.

 Mai bine de o sută de femei de succes din România au spus DA campaniei inițiate de Mirela Retegan. Fiecare mamă și-a spus povestea, iar aproape toate persoanele publice și-au manifestat intenția de a le susține în continuare. Monica Iagăr a adoptat o mamă cu 10 copii și a promis că se va îngriji ca cei mici să ajungă sportivi de performanță. Doi dintre copii au fost deja înscriși la clubul sportiv Dinamo, din capitală. Andreea Paul a început deja procedurile legale pentru a-i oferi mamei adoptate șansa de a-și termina studiile. Iar exemplele de acest fel continuă.

 Emoțiile au atins cote de neimaginat pentru fiecare om care a fost prezent la eveniment. Mihai Morar, Dan Cruceru, Cristian China Birta, George Zafiu, Pavel Bartoș și Gáspár György sunt cei 6 bărbați tați care au venit să vorbească despre mamele și femeile din viața lor.

 Cei 6 invitați ai Mirelei Retegan și-au stăpânit cu greu emoțiile pe scenă, însă fiecare a avut de spus numai lucruri frumoase despre aceste eroine care au luat viața în piept și au strigat după ajutor.

 200 de oameni au fost prezenți luni la Hotel Caro, la cel mai frumos și emoționant eveniment dedicat mamelor. A fost seara lor, a acestor femei puternice care au avut curajul să accepte ajutorul celor din jur pentru a începe o viață nouă, lipsită de bătăi și înjurături. De acum înainte, fiecare mamă știe că nu e singură pe lume. Că are de partea ei o femeie care a adoptat-o nu doar pentru o seară, ci o prietenă și un ajutor atunci când va avea nevoie.

 Adoptă o mamă! a inspirat în ultimii ani femei din toată țara, iar anul acesta campania a  ajuns să acopere peste 13 orașe din România și Republica Moldova.

 Noi am făcut o alegere care ne-a schimbat viața, am ales, fiecare, să fim buni! Mulțumesc fiecăruia în parte pentru toată dechiderea de care ați dat dovadă! – Mirela Retegan, inițiatoarea campaniei

 Foto Dragoș Constantin 

 Foto Ovidiu Craiciu

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.