Fasole verde la cuptor - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Fasole verde la cuptor

Fasole verde la cuptor

de la 2 ani/4 porții

Ingrediente
4 ouă
25 g unt
400 g fasole verde congelată
150 ml smântână
50 ml lapte
1 lingură cu vârf  cașcaval ras

Mod de preparare
Fierbi 3 ouă tari, le cureți de coajă și le tai felii. Separat, fierbi fasolea verde în apă clocotită pentru 10 minute, după care o scurgi. Ungi un vas mic termorezistent cu unt, așezi un strat de fasole verde, acoperi cu feliile de ou și la final pui fasole verde.

Amesteci smântâna cu laptele, cu oul, puțină sare și cu cașcavalul ras.  Torni compoziția peste fasole și introduci vasul în cuptorul încălzit pentru 30-40 de minute. Poți servi fasolea cu o salată și cartofi fierți.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.