Home / Viata de familie / Activitati / Educația prin joc și artă

Educația prin joc și artă

Să ne imaginăm ca a sosit ziua Conferinței. Suntem deja în luna noiembrie a unui an care nici nu știm cum a zburat, dar care a adus atât de multe schimbări pe toate planurile, încât abia mai reușim să ținem pasul.

Ne-am dori ca peste tot armonia profesor-profesor să se facă văzută și simțită. Însă știm că în realitate nu se întâmplă totul ca în teorie. Așa că vrem să aducem 5 invitați care să vorbească din experiența lor practică și care să ne ofere sfaturi și îndrumări de cum putem fi colegi mai buni și cum putem contibui la un sentiment general de armonie.

Astfel, vă invităm sâmbătă, pe 21 noiembrie, de la ora 11:00 să ne dăm întâlnire timp de 3 ore, la o eveniment special, adaptat realității curente. Vă așteptăm la Conferința online “Omul din spatele unui profesor. Armonia profesor-profesor” – într-un context cald și prietenos, unde lăsăm loc discuțiilor și opiniilor constructive care să ne ajute să vedem situațiile din mai multe perspective.

Vă invităm alături de noi și de cei 5 speakeri prezenți la eveniment să vorbim despre metodele ingenioase descoperite și adaptate pentru mediul online, despre trăirile din această perioadă, despre gestionarea lor și despre cum reușești să fii atât om, cât și profesor.

Cei cinci invitați sunt:

1. Cosmin Chiriță – Manager Proiectul MERITO, designer de experințe de învățare și trainer profesionist

2. Nick Munteanu – profesor de limba engleză la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, Buhuși, jud Bacău și co-lider Alumni Aspire Teachers

3. Ema Patrichi – profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Dacia din Târgul Mureș și autoul blogului Ema la Școală

4. Dana Papadima – profesor și director educațional Avenor College, București

5. Bogdan Rațiu – profesor limba română la Liceul Bolyai Farkas, Târgu Mureș și profesor MERITO 2019.

Toţi profesorii participanţi vor primi adeverinţă de participare. Conferinţa face parte din programul “Împreună Educăm Generaţii” al asociaţiei PlaYouth, în cadrul căruia organizăm și workshop-uri tematice.

Prețul biletului este 48 RON, vă așteptăm cu drag alături noi. Împreună educăm generații, indiferent de ceea ce se întâmplă în jur. Iar aceasta este superputerea profesorului!

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.