Home / Copil / Desert cu mandarine și scorțișoară

Desert cu mandarine și scorțișoară

Ingrediente
12  mandarine;

200 g mascarpone;

150 ml frișcă;

9 pișcoturi;

2 linguri scorțișoară pudră;

2 linguri zahăr brun

Mod de preparare
Cureți 3 mandarine de coajă și le storci sucul. Desfaci toate mandarinele bucăți, le cureți de pieliță și le pui într-un castron. Le stropești cu sucul de la cele 3 mandarine.
Mixezi mascarpone cu zahărul brun și cu scorțișoara. Rupi pișcoturile și le împarți în 6 cupe. Adaugi peste ele jumătate din fructe, acoperi cu un strat de mascarpone și la final pui fructele rămase.
Decorezi cupele cu frișcă și presari scorțișoară.

Foto: Photoland/Photocuisine

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.