Home / Sarcina luna de luna / Cursurile de puericultură, un apel la părinții responsabili

Cursurile de puericultură, un apel la părinții responsabili

Așteptați cu emoție și entuziasm marea întâlnire cu bebe? Te gândești cu teamă la prima băiță și la cum îl vei ține pentru prima dată în brațe, dacă vei ști să îi susții căpușorul firav? Nu ai habar cum să schimbi un scutec, iar gândul la nopțile nedormite în care plânge deja te sperie? Din fericire, există o soluție GRATUITĂ de informare și consiliere, de care părinții noștri nu au avut norocul să beneficieze.

Ce sunt cursurile de puericultură?

Sunt întâlniri productive cu medici neonatologi/moașe licențiate și alte categorii de cadre medicale în cadrul cărora viitorii părinți află răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări legate de pregătirea pentru o viață în 3. Sunt discuții libere despre îngrijirea lui bebe în primele săptămâni de viață, dar și recuperarea mămicii după o naștere naturală sau prin cezariană. La finalul unui astfel de curs, tăticii primesc un Certificat acreditat prin care li se acordă 10 zile de concediu în plus la nașterea celui mic, totalizând un cumul de 3 săptămâni de concediu postnatal, timp în care să o ajute pe proaspăta mămică în primele zile de lăuzie.

Cum ajută concret aceste cursuri?

În cadrul Academia Părinților Lifeline, toți participanții se înscriu GRATUIT la cursuri de puericultură în care scopul este educația și prevenția. Mai mult decât atât, discutăm tematici legate de cum se construiește atașamentul mami-bebe, cum te pregătești psihic pentru întâlnirea cu bebe, noțiuni de early parenting și multe alte informații prețioase care să vă asigure echilibrul vieții cu un copil mic.

Viitorii părinți au acces la medicina viitorului

Pentru că părinții responsabili se informează și cu privire la viitorul copilului lor și își doresc să îi asigure acestuia sănătatea, Lifeline inovează cursurile de puericultură printr-o sesiune de Întrebări și Răspunsuri cu privire la medicina regenerativă, celulele stem și noile aplicații în domeniu. Cei prezenți vor fi aduși la zi cu privire la studiile recente și aplicațiile produselor de terapie celulară în afecțiuni care până acum 30 de ani erau imposibil de învins.

De ce susținem educația în sănătate a părinților

Lifeline a pornit ca un Institut de Cercetare în Bio și Nano Tehnologie încă din anul 1994, iar facilitatea de stocare a celulelor stem a apărut în 2002, ca o urmare firească a acestor ani de cercetare în medicina regenerativă. Misiunea Lifeline de a inova în domeniu este susținută prin intermediul acestei campanii de educație desfășurată la nivel național în România. Academia Părinților sub egida Lifeline instruiește lunar peste 500 persoane în mai multe orașe din țară: București, Iași, Bacău, Brașov, Constanța, Timișoara, Oradea, Deva, Cluj-Napoca. Scopul este de a facilita accesul părinților din toată țara la medicina viitorului și, mai ales, de a-i informa corect cu ajutorul medicilor, psihologilor, moașelor licențiate și al specialiștilor pe cei care cresc acum viitorii copii ai României.

Urmărește online calendarul evenimentelor Academia Părinților în țară: http://www.lifelinecelulestem.ro/academia-parintilor/ sau înscrie-te pentru un loc GRATUIT la cursurile din orașul tău: http://www.lifelinecelulestem.ro/academia-parintilor/inscriere-academie-parintilor/

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.