Home / Copil / Mulțumesc, Moș Crăciun!, au strigat sâmbătă peste 5.000 de oameni

Mulțumesc, Moș Crăciun!, au strigat sâmbătă peste 5.000 de oameni

Mulțumesc, Moș Crăciun!, au rostit, sâmbătă, peste 5.000 de oameni, la cele 3 reprezentații jucate de Gașca Zurli, la Circul Globus. În premieră, Maya, fiica Mirelei Retegan, a cântat pe scenă împreună cu Gașca Zurli cel mai emoționant cântec de sărbători – Spune, Moș Crăciun!. A fost, de departe, momentul din spectacol cu cea mai mare încărcătură emoțională. De la cei mai mici spectatori și până la vedete precum Cosmin Seleși, Cornel Ilie, Pavel Bartoș, Giulia Anghelescu, Chef Florin Dumitrescu, Oana Roman, Andreea Paul, Alice Dumitrescu Brenciu, Anca Serea, Analia Selis, bloggeri și jurnaliști, au râs, au aplaudat și au cântat împreună cu Gașca Zurli.

Interpretarea Mayei a adus lacrimi în ochii tuturor părinților aflați în sală. Vizibil emoționată, Mirela Retegan, fondatorul Zurli, nu și-a putut reține lacrimile. Magia a fost la ea acasa, fulgi de nea plutind în aer, apariția de basm a Zânei Bune și a lui Moș Crăciun, au creat o atmosfera de poveste, într-un cadru spectaculos. Circul Globus, recent renovat, s-a transformat pentru o zi în cel mai frumos loc de pe pământ, un loc al tuturor celor cu suflet de copil. Un maraton emoțional fără grad de comparație pentru toți cei prezenți în sală.

5.000 de copii și părinți au aflat povestea lui Mulțumesc, cel pe care Tura Vura l-a închis într-o cușcă, pentru ca mai apoi să fure cadourile de Crăciun. Însă prietenii din Gașca Zurli, cu ajutorul copiilor și părinților din sală l-au salvat pe Mulțumesc.

“Mulțumesc, Moș Crăciun!” este producția cu care cea mai iubită trupă de spectacole pentru copii, din România, încheie un an 2017 fantastic, în care a reușit să doboare record peste record. Este povestea a trei spectacole, jucate în aceeași zi, pe 9 decembrie, la Circul Globus din București. Trei spectacole sold out în timp record, în numai 2 ore de la anunțarea fiecărei reprezentații.

“Mulțumesc, Moş Crăciun!” este un spectacol despre magia sărbătorilor de iarnă, ce poartă semnătura Mirelei Retegan, fondatorul trupei fenomen Gașca Zurli și a celei mai mari companii de spectacole pentru copii, din România, Zurli.

Din distribuția spectacolului au făcut parte actorii Vero Căliman, Mirela Retegan, Andrea Bartha, Andreea Ghiță, Alex Stama, Răzvan Marina, Eduard Zănoagă, Paul Chichirău, Ionuț Varodi, Silviu Vlăduț Tabără, Cornel Mihalache şi Bogdan Olaru. Scenariul spectacolului a purtat semnătura Mirelei Retegan, creatoarea fenomenului Zurli. Scenografie a fost semnată de Anca Cernea, muzica de Cornel Sorian, avându-l coordonator muzical pe Marius Aştilean. Grafică este lucrat cu măiestrie de Smaranda Milu Némethi. Regia spectacolului – Eduard Zănoagă şi Mirela Retegan.

Alături de Gașca Zurli, au spus “Mulțumesc, Moş Crăciun!” și prietenii de la Caroli FoodsBCR și Aqua Carpatica – sponsorii oficiali ai evenimentului, cărora le mulțumim pentru modul în care s-au implicat în acest proiect. Mulțumim, Caroli, pentru cel mai simpatic atelier de desen și, bineînțeles, lui Șervețel. Mulțumim, Aqua Carpatica! Pozele facute la photobooth de cei mici vor rămâne mărturie peste ani și ani! Mulțumim, BCR! O mulțime de copii s-au bucurat de activitățile de la cortul vostru. Mulțumim, Sempre Sano, pentru cele mai sănătoase și pline de dragoste steluțe de turtă dulce! Mulțumim, Europa FM, ne-ai ajutat să ducem vestea mai departe. Mulțumim tuturor bloggerilor și jurnaliștilor care ne-au susținut, voi sunteți parte din povestea noastră.

“Mulțumesc, Moş Crăciun!” este un spectacol produs după o idee originală aparținând Mirelei Retegan.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Photo credit Ovidiu Craiciu & Dragoș Constantin

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.