Home / Shopping / Copil / Cu engleza pe portativ

Cu engleza pe portativ

shutterstock_77642464

Ai vrea ca puiul să iubească limba engleză și s-o învețe cât mai ușor? Colecția ”Let’s sing!„ de la Editura Litera include 8 cântece pe diferite teme, gândite anume pentru a-i învaţă pe copii cuvinte şi propoziţii în limba engleză.
Fiecare cântec este precedat de un text introductiv şi de două casete care conţin cuvintele şi frazele-cheie pe baza cărora sunt concepute versurile melodiei. Activităţile pe baza textului sunt simple şi amuzante, iar casetă Action!/ Acţiune! va propune o serie de jocuri creative, pe baza cântecului.
Versurile în limba engleză pot fi ascultate şi urmărite totodată în carte, iar traducerea lor în limba română ajută la înţelegerea mesajului.
Disney English. Let’s sing! oferă întregii familii o ocazie jucăuşă şi interactivă de a se familiariza cu limba engleză. Cântaţi, amuzaţi-va şi învăţaţi împreună cu copiii voştri cântecele prietenilor din formaţia Disney!

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.