Cremă Nutella de casă - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Cremă Nutella de casă

 

Ingrediente

300 g miez de nucă sau migdale măcinate fin (poate fi și amestec de nuci și migdale);

150 ml lapte;

1 lingură cacao;

50 g zahăr brun + 10 g miere

Mod de preparare

Într-o cratiță, topești mierea cu zahărul la foc mic, apoi adaugi nucile măcinate și amesteci foarte bine. Adaugi laptele și lași să fiarbă puțin, până când capătă o consistență cremoasă.

Lași compoziția să se răcească, după care o pui în blender și mixezi până capătă o textură fină. Pui crema într-un borcan cu capac și o păstrezi la frigider timp de 3-4 zile.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.