Cremă de ton cu brânză

2 conserve de ton bucăți

100 g brânză Philadelphia

2 ouă fierte tari

1 lămâie

sare

piper

Mod de preparare

Scurgi tonul de zeamă și îl pasezi bine cu o lingură de lemn. Adaugi crema de brânză, gălbenușurile, zeama de la lămâie, sare și piper, după gust, și freci foarte bine compoziția până se omogenizează. O poți amesteca cu mixerul sau dacă vrei o pastă foarte fină pui ingredientele în blender și mixezi.

Adaugi în cremă albușurile fierte tăiate cubulețe și amesteci. Pui crema într-un borcan care se închide ermetic și o dai la frigider. O servești cu bețișoare de legume, cu pâine prăjită sau cu biscuiți-aperitiv.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.