Cremă de ton

Ingrediente

2 cutii ton bucăți

200 g cremă de brânză simplă

2 cepe mici

zeama de la o lămâie

sare

piper

capere pentru servit

Mod de preparare

Cureți cepele, le dai pe răzătoarea mare și le storci bine de zeamă. Scurgi tonul și îl pui într-un castron, adaugi crema de brânză și cu o lingură de lemn amesteci energic până obții o cremă omogenă.

Pui ceapa peste pastă, zeama de lămâie, sare și piper și amesteci până toate ingredientele sunt încorporate.

Pui crema într-un borcan și o dai la frigider. O servești cu pâine prăjită și cu capere.

Această cremă o poți pregăti și într-un blender. De asemenea, crema de brânză o poți înlocui cu brânză de vaci sau o smântână grasă.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.