Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Cremă de griș cu brânzică și ficăței

Cremă de griș cu brânzică și ficăței

de la 10 luni

Ingrediente

3 lingurțe griș; 1 lingură brânzică de vaci cremoasă; 3 ficăței; 1 linguriță unt nesărat; 200 ml apă

Mod de preparare

Mai întâi, pui apa la fiert și în momentul în care dă în clocot torni grișul în ploaie, amestecând continuu. Lași să fiarbă, la foc mic, circa 5 minute, după care îl lași să se răcorească.

Separat, cureți ficățeii și îi fiebi circa 15 minute, după care îi zdrobești foarte bine cu furculița. Pui peste griș brânzica de vaci, untul moale, ficățeii zdrobiți și amesteci totul. Dacă lui bebe nu-i place textura mai mare, pui totul in blender si mixezi pana obții o pastă fină.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.