Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Conopidă cu brânză și iaurt

Conopidă cu brânză și iaurt

de la 8 luni

Ingrediente

6 buchețele potrivite de conopidă

3 linguri brânzică de vaci preparată în casă

4 linguri iaurt preparat în casă

1 lingură unt nesărat

Mod de preparare

Speli foarte bine buchețelele de conopidă și le fierbi în apă clocotită până sunt bine pătrunse, circa 15-20 de minute. Le scurgi bine și le pui într-un bol.

Adaugi peste conopidă iaurtul, brânzica și untul și mixezi până obții un piure fin. Dacă piureul este prea gros, mai adaugi puțină apă în care a fiert conopida.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.