Home / Copil / Cartofi pai la cuptor

Cartofi pai la cuptor

Ingrediente
3 cartofi potriviți
1 praf de sare sau alte condimente
ulei de măsline
Mod de preparare

Speli cartofii, îi cureți de coajă, îi speli din nou și îi tai pai. Îi pui într-un castron, îi condimentezi cu puțină sare, îi stropești cu ulei și amesteci.

Îi așezi într-un singur strat pe o tavă pe care ai pus hârtie de copt. Îi introduci în cuptorul încins pentru circa 40-45 de minute. Îi servești cu sos de roșii preparat în casă sau cu iaurt.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.