Home / Copil / Cadourile perfecte de 1 Iunie

Cadourile perfecte de 1 Iunie

Cum să-i aduci zâmbetul pe buze copilului tău

Cele mai frumoase cadouri sunt cele care îți oferă zâmbete până la urechi și amintiri de neprețuit! Tocmai de aceea, dacă ești în căutarea cadoului perfect de 1 Iunie, te ajutăm noi idei pentru a cumpăra cele mai creative și distractive jucării, în funcție de vârstă și interese:

Pentru băieței pasionați de aventură

Cadoul perfect dacă au peste 6 ani: noii roboți Transformers! Gamele Combiner Wars și Robots in Disguise conțin acum noi figurine, pregătite de luptă. Și fie că micuțul tău face parte din echipa Autoboților sau a Decepticonilor, roboții Transformers îi vor oferi distracție pe cinste! Iar daca au între 3 și 5 ani, cea mai bună recomandare sunt vitejii Rescue Bots, pentru mânuțele lor mici, dar cu puteri mari!

 

 

 

 

 

 

Pentru băieței de peste 8 ani, care joacă în stilul lor

Cum să-l surprinzi dacă face parte din această categorie? Cu blasterele NERF! Ți le recomandăm pe cele din noile game, pe care le poți alege în funcție de stilul lui de joc. De exemplu, blasterele din gama AccuStrike îi oferă precizie în țintire, cele din gama Modulus îi permit să își personalizeze blasterul în peste 1000 de combinații, iar cele din gama ZombieStrike îl ajută să fie învingătorul din orice aventură cu zombie!

 

 

 

 

 

Pentru fetițe de peste 3 ani, care cred în magia prieteniei

Toate fetițele și-ar dori noile seturi de joacă My Little Pony! Parada de modă a lui Rarity, spre exemplu, le oferă fetițelor posibilitatea să o îmbrace pe Rarity cu ținuta perfectă de bal doar dintr-o singură mișcare. De asemenea, prințesa Celestia cu aripi magice abia așteaptă să poarte fetițele spre tărâmul magic al Equestriei. Descoperă-le pe ambele în clipurile de mai jos:

 

Pentru pitici cu spirit de afaceriști

Pentru a le găsi un cadou potrivit ai parte de ajutorul celui mai renumit mogul din lume: Mr. Monopoly! Bătrânelul simpatic le-a pregătit un joc special, cu o tablă colorată de joc și animăluțe drăguțe pe post de figurine: Monopoly Junior!

Pentru fetițe și băieței de peste 2 ani, dornici să dea formă imaginației

Dacă micuțul tău se numără printre ei, tot ce trebuie să faci este să îl ajuți să deschidă cutia cu imaginație Play-Doh! Dacă este pasionat de gătit și îi place să stea lângă tine în bucătărie, îi poți oferi un set din gama Play-Doh Kitchen Creations, care îl ajută să modeleze cele mai colorate farfurii! Iar dacă piticul se află la început de drum și abia descoperă lumea înconjurătoare, ajută-l să învețe culorile, formele, literele și cifrele cu seturile din gama Play-Doh Shape & Learn.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.